Compte

Compte reformes

  • ...

Compte
Reformes

A l'actual situació econòmica que vivim, moltes persones que no poden accedir a la compra d'un habitatge nou, es veuen obligades a reformar el seu habitatge o comprar al mercat d'habitatges usats, que gairebé sempre necessiten reformes i/o millores.

Per a aquestes persones i les que volen modernitzar la seva llar hem preparat projectes fets a mida, oferint preus i qualitats excepcionals per les seves reformes de banys, cuines, reformes parcials o completes del seu habitatge.

Reformes complertes de pisos,
cuines, banys, terres

Dedicats a la reforma integral, especialitzats en banys, cuines i terres. Des de petites reformes a Habitatges sencers, amb més de 25 anys d'experiència que ens avalen.

Millora per l’accessibilitat de la gent
gran amb ascensors

La col·locació dels ascensors i/o plataformes salvaescales suposa una millora en l’accessibilitat per a la majoria dels habitatges. Ens cuidem de tots els tràmits, projecte, llicència i tràmits de subvenció.

Adequació d’instal·lacions per la millora de l’estalvi energètic

El nostre objectiu és que pugueu gaudir d’una temperatura agradable a un preu avantatjós, amb unes instal·lacions modernes, amb uns rendiments alts i uns consums moderats, amb energies sostenibles. Estudiem cada cas i proposem la millor alternativa com la geotèrmia, biomassa, aerotèrmica, entre altres, tenint en compte consums, potències i amortització del cost.

Adequació de façanes, sustitució de tancaments i millora de l’aïllament tèrmic

Disminuir les pèrdues de calor reforçant els aïllaments tèrmics o col·locant-ne de nous (dobles vidres, etc.) pot reduir el consum d’energia, tant de la calefacció com de la refrigeració, entre el 20 i el 40%. Adaptem la façana i l’aïllem convenientment depenent de cada cas, amb aïllaments per l’exterior, aïllaments per la càmera d’aire, o aïllaments interiors.